مزایا و معایب مگنت تراپی
کمر درد ، زانو درد و سایر مشکلاتی از این قبیل همگی به واسطه کم تحرکی فرد به وجود میآیند . برای درمان این مشکلات از مگنت تراپی میتوان کمک گرفت که ، قصد داریم در این مطلب به بیان مزایا و معایب مگنت تراپی بپردازیم .
با گذر زمان و پیشرفت علم در جهت افزایش رفاه و آسایش در زندگی بشر ، زندگی روزمره انسان نیز به سمت کم تحرکی پیش رفته است . به طوری که ، فرد اکثر کارها را به واسطه تنها یک کلیک میتواند انجام دهد . همین امر مشکلاتی را ، برای سلامتی افراد به وجود آورده است .
مگنت تراپی چیست و چگونه عمل میکند ؟
همانگونه که ذکر شد ، قصد داریم تا در این مطلب به بیان مزایا و معایب مگنت تراپی بپردازیم . اما اینکه مگنت تراپی چیست و چه کاربردی دارد مطلبی است که ، اکنون در مورد آن به طور مختصر اطلاعاتی را ، در اختیار شما قرار میدهیم . مگنت تراپی یکی از زیرشاخههای فیزیوتراپی است .
این روش درمانی در واقع یک نوع روش غیرتهاجمی به شمار میرود که با به کارگیری یک نوع انرژی به نام انرژی مغناطیسی انجام میشود و در درمان کمردرد و پوکی استخوان کاربرد دارد . انرژی مغناطیسی در درمان و همچنین ، کم کردن دوران نقاهت و تسریع در روند بهبودی حایز اهمیت است .
مگنت تراپی به طور کلی با استفاده از انرژی مغناطیسی و تابش آن بر روی بافتهای آسیب دیده مانند استخوان ، تاندون ، اعصاب و عضلات صورت میگیرد که ، باعث افزایش سرعت بهبودی اعضای آسیب دیده میشود . مزایا و معایب مگنت تراپی متفاوت بوده که در ادامه به شرح آنها خواهیم پرداخت .
بخوانید: عوارض شاک ویوتراپی چه می باشد ؟
مزایای روش مگنت تراپی چیست ؟
در این قسمت از مطلب مزایا و معایب مگنت تراپی فواید و مزیتهای این روش درمانی را برای شما بازگو میکنیم . همانگونه که ، گفته شد مگنت تراپی دارای مزایای بیشماری است که ، در ادامه به بیان چند مورد از این فواید میپردازیم . با ما همراه باشید .
- کمک به بهبود دردهای عضلانی و کاهش میزان درد
- کاهش تورم در بافت آسیب دیده
- افزایش سیستم ایمنی بدن
- کمک به گسترش عرض رگها و افزایش خون رسانی به بافتها
- تسریع روند درمان استخوان
- افزایش تولید کلاژن سازی در استخوان
- کمک به بهبود کیفیت خواب در هنگام بیخوابی
- کمک به افزایش فاگوسیتوز
- کمک به شل شدن عضلات گرفته و آسیب دیده
- افزایش تبادل یونی و سلولی
- کاهش التهاب درون بافتهای آسیب دیده
مزایا و معایب مگنت تراپی بیشمار هستند که ، به بیان برخی از مزایای آن پرداختیم . اکنون به بیان تعداد مختصری از معایب این روش نیز خواهیم پرداخت تا ، شما به طور نسبی با این روش آشنایی پیدا نمایید . اشخاصی که ، انسولین مصرف میکنند ، قادر به استفاده از مگنت تراپی نمیباشند .
همچنین ، بانوان در زمان بارداری نیز مجاز به استفاده از مگنت تراپی نیستند . ضمن اینکه ، مگنت تراپی در برخی موارد نادر عوارضی مانند درد ، سرگیجه و حالت تهوع را دارا میباشد .
انواع متفاوت مگنت تراپی
در این قسمت از مطلب مزایا و معایب مگنت تراپی ، به بیان و شرح خلاصهای از انواع مگنت تراپی میپردازیم . همانطور که ، ذکر شد در این روش درمانی به وسیله انرژی مغناطیسی به درمان مشکلاتی مانند کمردرد و پوکی استخوان میپردازند که ، خود این نوع درمان شامل چند مورد میباشد ؛
- مگنت تراپی ایستا : در این روش بدن شما ممکن است به حالتهای مختلفی با یک آهنربا در تماس قرار بگیرد . به عنوان مثال ، بر روی یک تشک طبی که آهنربایی درون آن قرار دارد دراز بکشید .
- مگنت تراپی با طب سوزنی : متخصص طب سوزنی ، قسمتهایی را از بدن شما تشخیص میکند که ، آهنربا در قسمتهای مشابه آن قرار بگیرد که گاهی آنها را به نام مسیر یا کانال انرژی مینامند .
- مگنت تراپی به وسیله شارژ الکتریکی : درمان مگنت تراپی به طور معمول توسط پالس الکتریکی میباشد اما در این حالت آهنربایی که ، به کار میرود یک بار الکتریکی میباشد .
هزینه مگنت تراپی چقدر است ؟
این قسمت از مطلب مزایا و معایب مگنت تراپی را ، به بررسی هزینه این روش درمانی میپردازیم . اصلیترین نکته در رابطه با هزینه مگنت تراپی این این است که ، مگنت تراپی هزینه بسیار مقرون به صرفه و اقتصادی را ، دارا میباشد .
این درمان به هیچ گونه داروی خاصی نیاز ندارد و شما تنها با مراجعه به جلسات فیزیوتراپی میتوانید در صدد رفع مشکل خود بر بیایید . لازم به ذکر است که ، هزینه مگنت تراپی نیز مانند سایر روشهای فیزیوتراپی به عوامل متعددی بستگی دارد .
برای مثال ، وضعیت و شرایط جسمی بیمار ، تعداد جلسات ، مهارت پزشک فیزیوتراپی و نوع درمان همگی بر هزینه درمان به وسیله مگنت تراپی موثر میباشند . در عین حال که ، مگنت تراپی از روشهای درمانی با هزینه بسیار مناسب به شمار میرود .
کاربردهای مگنت تراپی چیست ؟
پیش از این ، به بیان مزایا و معایب مگنت تراپی پرداختیم . اکنون به شرح کاربردهای این روش درمانی خواهیم پرداخت . همانگونه که ، ذکر شد مگنت تراپی با تابش امواج مغناطیسی باعث درمان و ترمیم بافتهای آسیب دیده و همچنین ، کاهش تورم میشود .
کاربردهای مگنت تراپی جهت درمان مشکلات مفاصل ، زانو ، کمر ، آرنج ، کاهش تورم ، مشکلات مغزی و آرتروز میباشد . با اندکی دقت و مقایسه میزان مزایا و معایب مگنت تراپی میتوان گفت که ، مزایای این روش درمانی بیشمار بوده و هیچ گونه معایبی در آن موجود نمیباشد .
کلام آخر
هدف از بیان این مطلب تحت عنوان مزایا و معایب مگنت تراپی ، آشنایی با این روش درمانی است که به نوعی زیرشاخه فیزیوتراپی به شمار میرود . مگنت تراپی یک روش درمانی غیرتهاجمی بوده که ، در درمان بیماریهای کمر ، زانو ، پوکی استخوان و غیره کاربرد دارد .
از پزشکان متخصص در انجام مگنت تراپی دکتر یاسر نژادی میباشند که ، دارای سابقه بیش از دویست جراحی موفق میباشند . دکتر یاسر نژادی از بهترینهای درمان مگنت تراپی میباشند که ، برای دریافت مشاوره در این زمینه میتوانید به وبسایت ایشان مراجعه نمایید .