دلایل بروز بیماری دژنراتیو چیست ؟

دلایل بروز بیماری دژنراتیو ، موضوع اصلی مقاله پیش رو است . در این مقاله ضمن آشنایی شما با این بیماری ، علائم و نحوه درمان آن به دلایل بروز این بیماری نیز خواهیم پرداخت . اگر شما نیز مایل به دریافت اطلاعات بیشتر از بیماری دژنراتیو هستید ، تا انتهای این مقاله با ما همراه شوید .

معرفی بیماری دژنراتیو

پیش از اینکه به دلایل بروز بیماری دژنراتیو بپردازیم ، شما را با این اختلال ستون فقرات آشنا می کنيم . بیماری دژنراتیو به طیف وسیعی از بیماری ها در ناحیه پشت ، کمر و ستون فقرات اطلاق می گردد . ویژگی مشترک همه این بیماری ها این است ، که آنها معمولاً در اثر ساییدگی و پارگی ستون فقرات ایجاد می شوند ؛ از این رو دژنراتیو هستند . این سایش می تواند به دلیل تحمل فشار زیاد یا سن بالا باشد .

در بیشتر موارد ستون فقرات کمری ( LWS ) تحت تأثیر بیماری‌های دژنراتیو ستون فقرات قرار می‌گیرد ؛ زیرا این ناحیه بیشتر در معرض استرس و فشار قرار دارد . بیماری های دژنراتیو ستون فقرات در ناحیه ستون فقرات قفسه سینه ( نخاع های سینه ای ) و ستون فقرات گردنی ( ستون فقرات گردنی ) به ندرت رخ می دهند .

در ادامه مقاله با ما همراه شوید تا با علائم و دلایل بروز بیماری دژنراتیو نیز آشنا شوید . اگر مایل به اخذ نوبت نزد بهترین ارتوپد در تهران هستید ، با تیم پشتیبانی ما تماس بگیرید .

بخوانید: وازوترین یا کامپرشن تراپی

معرفی بیماری دژنراتیو

دلایل بروز بیماری دژنراتیو

دلایل بروز بیماری دژنراتیو ، ساییدگی و پارگی ستون فقرات ، افزایش سن یا فشار بیش از حد دائمی ) به عنوان مثال در نتیجه اضافه وزن بسیار زیاد ) است ‌، همه این دلایل اغلب در ارتباط با یکدیگر رخ می دهند . برای درک بهتر دلایل بروز این بیماری ، باید نگاه دقیق تری به ساختار ستون فقرات خود بیندازیم .

بین مهره‌های ستون فقرات بدن ما دیسک‌های بین مهره‌ای قرار دارند ، که به عنوان بالشتک عمل می‌کنند و از مهره‌های ستون فقرات در برابر آسیب ، اضافه بار و فرسودگی محافظت می‌کنند . با افزایش سن ، دیسک های بین مهره ای توانایی خود را برای ذخیره مایعات از دست می دهند ، این روند ساییدگی از بیست سالگی فرد شروع می شود .

از دست رفتن مایعات درون مهره ای اثرات متعدد و ناخوشایندی را در بدن فرد به جا می گذارد . به عنوان مثال ، حجم دیسک های بین مهره ای کاهش می یابد که باعث کاهش فاصله بین مهره ها می شود ، در نتیجه مفاصل مهره‌ای بیش از حد بارگذاری شده و بی‌ثباتی ، سایش و پارگی افزایش می یابد .

 با وقوع برخی علائم ساییدگی مانند افزایش بی‌ثباتی بدن انسان سعی می‌کند از طریق تقویت مهره‌ها توسط اتصالات استخوانی با این اختلال مقابله کند . با این حال این این روند مقابله نیز مشکلاتی ایجاد خواهد کرد ، از طرف دیگر کاهش ظرفیت ذخیره مایعات دیسک های بین مهره ای باعث ترک خوردن حلقه فیبری بیرونی می شود .

 در چنین شرايطي هسته ژلاتینی دیسک بین مهره ای قادر است ، حلقه فیبری را بشکند ، که بر روی اعصاب نخاعی یا نخاع در زیر یک بار سنگین یا دائمی فشار وارد می کند . امیدواریم که ضمن آشنایی با مکانیسم ستون فقرات بدن ، دلایل بروز بیماری دژنراتیو را بهتر درک کرده باشید ‌.

دلایل بروز بیماری دژنراتیو

علائم بیماری دژنراتیو

در ادامه مطلب از مقاله دلایل بروز بیماری دژنراتیو چیست ،به بررسی علائم این اختلال می پردازیم . بیماری های ستون فقرات ناشی از ساییدگی ، یک منطقه بسیار گسترده را در بر می گیرند ‌. اکثر بیماری های این ناحیه علائم بسیار خاصی دارند که می توان نزد بهترین ارتوپد در تهران ، این بیماری ها را شناسایی و درمان نمود .

 از علائم شایع این بیماری می توان به درد ، تورم ، سفتی ، ضعف و … اشاره نمود . در واقع هر یک از بیماری های دژنراتیو علائم منحصر به فرد خود را دارند ، که تشخیص آن برای پزشکان متخصص و حاذق بسیار ساده و آسان است . اگر شما نیز مایل به مشاوره رایگان ارتوپد برای تشخیص و درمان این بیماری هستید ، با تیم پشتیبانی ما تماس بگیرید .

علائم بیماری دژنراتیو

نحوه درمان بیماری دژنراتیو

حال که با علائم و دلایل بروز بیماری دژنراتیو آشنا شدید ، در این بخش در مورد روش های درمان این بیماری صحبت خواهیم کرد . در حال حاضر چندین روش درمانی تخصصی برای انواع بیماری های دژنراتیو ستون فقرات وجود دارد . به طور کلی در بیشتر موارد ، بیماران مبتلا به این اختلال به ویژه افراد مسن با روش های غیر جراحی درمان می شوند .

روش‌های جراحی تنها در صورتی که درد باعث رنج بیش از حد بیمار شود ، آسیب عصبی شدید وجود داشته باشد یا فقط جراحی قادر به حفظ ثبات ستون فقرات گردد ، توصیه خواهد شد . خوشبختانه عمل جراحی برای افراد جوان موفقیت آمیز است .

روش های غیر جراحی درمان این بیماری شامل درمان دارویی ( معمولا داروهای ضد التهابی و غیر استروئیدی مانند ایبوپروفن تجویز می گردد ) ، درمان حرارتی ( از چسب های حرارتی ، پمادهای گرم کننده ، اشعه قرمز برای تسکین درد و بهبود گردش خون استفاده می شود ) ، درمان با فیزیو تراپی ( برای تثبیت ستون فقرات بیمار و انعطاف پذیر نگه داشتن آن از تمرینات کششی ، تحرکی و تقویتی فیزیوتراپی استفاده می شود ) .

در پایان

هدف از مقاله دلایل بروز بیماری دژنراتیو چیست ، آشنایی کلی شما با این بیماری و تشخیص به موقع آن می باشد . برای تشخیص این بیماری به سایت دکتر یاسر نژادی مراجعه نمایید . دکتر یاسر نژادی از بهترین پزشکان و جراحان متخصص ، مجرب و حاذق ایرانی است که انواع بیماری های ستون فقرات ، دیسک کمر ، مفصلی و استخوانی را به درستی تشخیص و درمان می نماید .

بخوانید: مگنت تراپی

دکمه بازگشت به بالا